BLOG /WAAROM INVESTEREN?

Waarom investeren?

Lees in dit blog artikel de redenen om in Mooiza te investeren.

Waarom investeren in Mooiza?

Vorig jaar zijn wij gestart met Mooiza. Wij realiseerde een revolutionair platform waar bloemisten enerzijds hun marge met gemiddeld 20% kunnen verhogen door een lagere inkoop, en anderzijds hun omzet kunnen vergroten door samen te werken met partners en supermarktketens. En nu zien we nog meer kansen dan toen. Kansen die we willen pakken. Daarvoor vragen we uw hulp. Uiteraard krijgt u er van ons iets moois voor terug.

Innovaties zijn een succes
Een revolutionair platform met meer dan 50.000 variëteiten
Fysieke cash & carry in Oosterhout Noord Brabant
Samenwerking met een onafhankelijke organisatie voor het verzenden van orders
Samenwerking met supermarktketens zoals PLUS, COOP en SPAR
Aanvoeren bij Royal FloraHolland ter vergroting van aanbod en assortiment

Kapitaal nodig om kansen te pakken

We willen onze toekomstige opdrachtgevers graag tevreden houden. Om tijdig aan de vraag te kunnen voldoen, hebben we ruimte, machines en personeel nodig. Om dat mogelijk te maken, hebben we een ‘eigen’ financieringsplatform opgericht: www.investereninmooiza.com. Met de uitgifte van aantrekkelijke bedrijfsobligaties willen we een bedrag van € 250.000,- ophalen.

Aantrekkelijk rendement door lage kosten

Doordat we de campagne in eigen beheer houden, zijn de financieringskosten laag. Daardoor kunnen we u, als mogelijke investeerder, een rendement bieden van maar liefst 6% tot 8% op jaarbasis.

Ieder kwartaal rente en aflossing

Als u ons wilt helpen, leent u ons een bedrag voor een periode van zeven jaar. Ieder kwartaal ontvangt u hierover rente. Zo krijgt u ieder kwartaal ook een deel van uw lening terug, met een aantrekkelijke rente. U kunt al meedoen vanaf € 250,-

Investeer in een gezond bedrijf

Door obligaties van Mooiza Groep te kopen, investeert u in een gezonde, jonge onderneming en in lokale werkgelegenheid. Wilt u meer weten? Ga naar www.mooiza.com/investeren of kijk op www.investereninmooiza.com.

Investeren
Top